Pályázatok

Komplex technológiai fejlesztés az OTYS Úttechnika Kft.-nél

  • a kedvezményezett neve: OTYS ÚTTECHNIKA Kft.
  • a projekt címe: „Komplex technológiai fejlesztés az OTYS Úttechnika Kft.-nél”
  • a szerződött támogatás összege: 122.594.395,- Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

Az OTYS Úttechnika Kft. 2022 februárjában 122,59 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében megjelent, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című pályázati kiíráson. A 175,13 millió forint összköltségvetésű, Balassagyarmaton megvalósuló beruházás eszközbeszerzési részében 1 db új KLEEMANN MC 100 Ri EVO típusú pofás törő és HYDROG SP-1200 PADKAMARÓ GÉP beszerzésére valósult meg. A projekt költségvetése tartalmazta 5 fő soft-skill képzését 50 órás tanácsadást, valamint Hőszivattyú rendszer (levegő-víz) telepítését is.

Az OTYS Úttechnika Kft. 2009. február 6-án alakult út, autópálya építése főtevékenységgel. Balassagyarmati közművesített telephelyünk több, mint 2 ha-on helyezkedik el, melyet ideiglenes depóként és szervizbázisként használnak.

Kisvállalkozói szinten az útépítés minden szegmensében rendelkeznek referenciával. Céljuk, hogy folyamatos technológiai fejlesztések révén szellemi és szakmunkás kapacitásaik továbbképzésével megszilárdítsák és növeljék piaci részesedésüket Észak-Magyarország területén az útépítés minden szegmensében.
A magánszemélyek kisléptékű beruházásaitól a kétszámjegyű főutak építéséig – fő-, ill. alvállalkozóként végzett tevékenységük állandó jó minősége, ennek – az immár 14 éve stabil, a szakmát jól ismerő – útépítő munkatársaknak köszönhető.

Az üzleti partnerek igényeihez és a meglévő technológiai folyamatainkhoz igazodva a kivitelezési munkáikat támogató eszközök beszerzése mellett döntöttek. A csapadékvízelvezetés, padkakarbantartás egyik legfejlettebb eszközét HYDROG SP-1200 padkamarót szereztek be. Az aszfalt és beton újrahasznosítását szolgálja a KLEEMAN MC 100 Ri EVO gép.

Újonnan beszerzett építő gépeinkkel az útépítés egy újabb szegmensében jelentek meg az Észak- magyarországi régióban, a beszerzett gépeik kategóriájuk csúcsminőségét jelentik így gyorsan tudják piaci részesedésüket bővíteni.

Az üzemi költségeik csökkentését szolgálja a 35kW-os levegő-víz rendszerű hőszivattyú beszerzése.

5 fő alkalmazott 20 órás kompetenciafejlesztő online soft skill képzésen vett részt. Emellett, szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatást 50 órában vettek igénybe az IFKA minősítési rendszerében regisztrált képző cégtől.

A komplex fejlesztés hozzájárult a cég forgalmának növeléséhez, a nyereséges gazdálkodás fenntartásához, az alkalmazotti létszám megtartásához, bővítéséhez.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

 

  • a projekt befejezési dátuma : 2023. október 31.
  • projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01223

Aszfaltozás – kátyúzás – útépítés – térkövezés

Kérjen Ajánlatot!

3 + 1 =

Cím

2660 Balassagyarmat

Nyitvatartási idő

H-P: 8:00 - 16:00

E-mail cím